Kezdőlap

2024. június 18. kedd
Boldog névnapot Levente

Menü
Aktualitások

Aktualitások megtekintéséhez kattintson ide!

Sarudiak

Falusi turizmus

Sarud - turizmus

A falusi élet mindennapjai a természeti környezet közelsége és a falusi emberek vendégszeretete biztosítja a Falusi turizmus kínálati oldalának alapjait. A városlakók igénye a személyre szabott természet közeli, ugyanakkor költségkímélő turisztikai szolgáltatásra egyre nagyobb volumenben jelentkezik. A falusi turizmus nyújtotta lehetőségek ideálisak a gyerekes családoknak éppúgy, mint a munkában megfáradt egyedül álló vagy baráti körben kikapcsolódó személyeknek. Személyre szabott, mert minden alkalommal új kondíciókkal szerződhetnek a felek, évszakonként más kínálati elemekkel gazdagodhat a szolgáltatás, valamint igaz az a mondás is, hogy „ahány ház, annyi szokás”. Lehetőség van továbbá a vevő és az eladó személyes és folyamatos párbeszédére, akár a szolgáltatás tartalmát, akár az árakat illetően. Természet közeli, mivel a falusi környezet lehetővé teszi a kisebb nagyobb kertek megművelését, házi és haszonállatok tartását. Ez egyrészt látványelemként szolgál, leginkább gyerekeknek,- akár terápiás céllal is, valamint az étkezésekhez kínál friss alapanyagokat, ez szintén újszerű élményt nyújt a falusi környezetben kevésbé jártas vendégeknek. Sarudon a levegő nem szennyezett, az ivóvíz minősége kiváló. A Tisza-tó közelsége a forró nyári napokon hűsíti a levegőt és a belecsobbanókat egyaránt. A szúnyog kérdés kezelése minden évben új kihívások elé állítja a környező Önkormányzatokat.

A falusi szálláshelyek minősítése:

Sarud - turizmus

4 NAPRAFORGÓ: Elkülönített, saját fürdőszobával és WC-vel felszerelt lakóegység, ahol jól felszerelt szoba, étkező, társalgó, konyha és kerti bútorokkal ellátott pihenőkert várja a vendégeket, parkolási lehetőséggel.

3 NAPRAFORGÓ: A vendégek számára elkülönített fürdőszoba és WC, rendelkezésükre bocsátott étkező, konyha és társalgó, valamint pihenőkert, parkolási lehetőséggel.

2 NAPRAFORGÓ: Szerényebb felszereltségű szálláshely, közösen használható fürdőszobával, WC-vel, étkező- és konyhahasználattal, parkolási lehetőséggel.

1 NAPRAFORGÓ: Komfort nélküli, egyszerű felszereltségű szálláshely, sátorozóhelynél nomád kialakítással, parkolási lehetőséggel.